Mihajlović: Ne rušim ni Vučića, ni Nikolića

Potpredsednica SNS i Vlade Srbije Zorana Mihajlović odbacila je navode da ima nameru da sruši premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića.

Srbija 22.04.2015 | 13:45
Mihajlović: Ne rušim ni Vučića, ni Nikolića

"Nikad nisam i nikad neću", kazala je ona na pitanje novinara da li ruši Vučića i Nikolića.

Ona je u Privrednoj komori Srbije odbila da komentariše da li su odnosi u SNS poremećeni nakon optužbi iz kabineta predsednika Republike, povodom incidenta u avionu "falkon" kojim je Nikolić putovao u posetu Vatikanu.

Preliminarni izveštaj Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije pokazao je da se avion u kome je Nikolić leteo za Vatikan vratio u Beograd nakon što je neko iz posade slučajno uključio prekidač za slučaj nužde što je uzrokovalo gašenje jednog motora.

"Mislim da je vrlo važno reći da se politika slučajno ili namerno meša u ono što je moj posao, a moj posao je bio da se da izveštaj i Srbija sazna zašto se 'falkon' vratio. Ja sam taj moj posao uradila", rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da je Direktorat civilnog vazduholovstva kao regulatorno telo uradio svoj posao i dao izveštaj o incidentu.

"Izveštaj smo dobili. Svaka dalja izjava u zbunjivanju javnosti nije potrebna. Sve drugo mi je nebitno i neverovatno", kazala je ona.

Dodala je i da ukoliko je potrebno da se negde priča o odnosima u stranci to treba da bude na stranačkim organima.

"Ja nijednu reč u protekla dva dana nisam rekla van onoga što je moj posao kao ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture", istakla je Zorana Mihajlović.

Izvor: Beta

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Contra

22.04.2015 12:16

Srušila bi ova frajla i njih ali ne moze. Bolesna ambicioznost + plava boja kose + neznanje i dezorijentisanost. To je Zorana M.

ODGOVORITE