ПЛ БиХ: Младост жестоко ослабљена на Широки!

Фудбалере Младости очекује изузетно тешко гостовање лидеру Широком Бријегу. Обаршчани препуштају улогу фаворта домаћину, али ће све учинити како би се на “Пецари” достојно преставили у најбољем свијетлу.

Фудбал 22.04.2015 | 10:40
ПЛ БиХ: Младост жестоко ослабљена на Широки!

На пут ка Широком Бријегу, ”зелено-бијели” путују без седам стандардних првотимаца, па ће тренер Славољуб Бубања у први тим уврстити неколико фудбалера из омладиснког погона.

Због жутих картона паузирају Дарко Марковић, Семир Хаџибулић, Душан Хођић, док су повријеђени Немања Дабић, Драгиша Комарчевић, Милан Периће, због радне обавезе изостаће Перица Трифковић.

- Сигурно да смо сви у клубу жељели и прижезљкивали побједу против Олимпика, али морамо бити задовољни и бодом иако смо заслужили и сва три. Морам рећи да су моји играчи напокон одиграли онако како желим да их гледам, а то је једна дисциплина, агресивност, карактер свих деведесет минута. Моји играчи играју под огромним притиском јер није се лако борити за опстанак, а при томе вам је у посвијести да малтене сваку утакмицу морате ријешити позитивним резултатом. Против Широког Бријега идемо ослабљени. Довољно је рећи да ћу морати узети неколико омладинаца и уврстити их у први тим. Међутим, ко изадје на ”Пецару” знам да ће дати свој максимум, а колико ће то бити довољно видјеће се послије утакмице – рекао је тренер Младости Славољуб Бубања.

Коментари / 0

Оставите коментар