Делије: Боби, остани!

На сајту петиције24.цом у току прикупљање потписа навијача који желе да Бобан Марјановић не напусти Звезду по завршетку ове сезоне.

Кошарка 22.04.2015 | 11:00
Делије: Боби, остани!

Бобан Марјановић један је од најзаслужнијих играча за одличне партије Црвене звезде ове сезоне. Високи центар нарочито добро играо је у Евролиги, где су црвено-бели завршили такмичење у Топ 16 фази.

Боби је скренуо пажњу других клубова захваљујући сјајном учинку, па су недавно кренуле спекулације да би наредне сезоне могао да се пресели у редове Барселоне.

Навијачи Црвене звезде не желе да Марјановић оде.

На сајту петиције24.цом Игор Живановић из Панчева је уочи почетка полуфиналне серије плеј-офа покренуо петицију “Да Боби остане у Звезди наредне сезоне”, коју је у кратком временском року потписало нешто више од 1.350 људи.

Међу потписницима, који могу остати и анонимни, највећи је број из Србије, али има и оних из земаља из окружења, али и осталих европских држава.

Марјановић, који је у Црвену звезду стигао 2013. године, ове сезоне је у Евролиги одиграо 24 меча и у просеку је бележио 16,6 поена и 10,1 скокова. Звездин горостас је у АБА лиги у сезони 2014/2015 до сада одиграо 29 утакмица, а уз просек од 19,8 погодака и 7,3 скока по мечу.

Коментари / 0

Оставите коментар