Delije: Bobi, ostani!

Na sajtu peticije24.com u toku prikupljanje potpisa navijača koji žele da Boban Marjanović ne napusti Zvezdu po završetku ove sezone.

Košarka 22.04.2015 | 11:00
Delije: Bobi, ostani!

Boban Marjanović jedan je od najzaslužnijih igrača za odlične partije Crvene zvezde ove sezone. Visoki centar naročito dobro igrao je u Evroligi, gde su crveno-beli završili takmičenje u Top 16 fazi.

Bobi je skrenuo pažnju drugih klubova zahvaljujući sjajnom učinku, pa su nedavno krenule spekulacije da bi naredne sezone mogao da se preseli u redove Barselone.

Navijači Crvene zvezde ne žele da Marjanović ode.

Na sajtu peticije24.com Igor Živanović iz Pančeva je uoči početka polufinalne serije plej-ofa pokrenuo peticiju “Da Bobi ostane u Zvezdi naredne sezone”, koju je u kratkom vremenskom roku potpisalo nešto više od 1.350 ljudi.

Među potpisnicima, koji mogu ostati i anonimni, najveći je broj iz Srbije, ali ima i onih iz zemalja iz okruženja, ali i ostalih evropskih država.

Marjanović, koji je u Crvenu zvezdu stigao 2013. godine, ove sezone je u Evroligi odigrao 24 meča i u proseku je beležio 16,6 poena i 10,1 skokova. Zvezdin gorostas je u ABA ligi u sezoni 2014/2015 do sada odigrao 29 utakmica, a uz prosek od 19,8 pogodaka i 7,3 skoka po meču.

Komentari / 0

Ostavite komentar