Евро-лиценцу тражило 11 клубова - добила је само Чука!

Комисија за лиценцирање клубова Фудбалског савеза Србије, односно првостепени орган у поступку лиценцирања разматрала је, између осталог и доказе о испуњености критерујума за клубове који су се пријавили за поступак лиценцирања за такмичења у организацији УЕФА.

Фудбал 22.04.2015 | 08:40
Евро-лиценцу тражило 11 клубова - добила је само Чука!

Разматрани су докази везани за све критеријуме: спортске, инфраструктурне, персонално-административне, правне као и финансијске. Докази су разматрани на основу извештаја експерата за сваки од напред поменутих критеријума. Комисија је констатовала да је пристигло укупно једанаест пријава клубова за поступак лиценцирања за такмичења у организацији УЕФА, као и да су клубови доставили одређену документацију везану за испуњење критеријума.

Увидом у документацију, Комисија је једногласно одлучила да се, на основу доказа о испуњеност критеријума, изда лиценца ФК Чукарички д.о.о. који је у потпуности испунио свих пет критеријума.

"Ова лиценца подразумева да ФК Чукарички д.о.о. може да наступа како у такмичењима у организацији УЕФА, тако и у Супер лиги у сезони 2015/2016. Остали клубови имају могућност да у жалбеном поступку докажу испуњење свих критеријума и да на тај начин обезбеде лиценце за сезону 2015/2016", саопштио је Фудбалски савез Србије на свом сајту.

Коментари / 0

Оставите коментар