Шапоња и Жиле се баш ''наоштрили'' за Звезду!

Живковић и Шапоњић као препорођени: Милинковићев тандем за седам од последњих осам Партизанових голова! Код Марка Николића џокери са клупе, код новог шефа окоснице тима.

Фудбал 21.04.2015 | 19:20
Шапоња и Жиле се баш ''наоштрили'' за Звезду!

Наиме, међу првим одлукама које је Зоран Милинковић донео када је сео на клупу Партизана било је да укаже безгранично поверењем младим репрезентатицвима Србије. И они су му се захвалили на најбољи могући начин – седам од осам последњих голова Партизана постигли су управо Живковић и Шапоњић, који су код претходног тренера Марка Николића углавном шансу добијали улазећи у игру са клупе.
"Очигледно је да ми прија улога стартера. Чини ми се да некако боље уђем у меч и да сам опуштенији. Драго ми је и због Андријиних голова. Нас двојица се одлично слажемо и у Партизану и у репрезентацији. Ништа од овога није случајно. И надам се да ћемо и против Звезда наставити у сличном ритму", одговара Шапоњић, а његове речи потврђује и годину старији Живковић.
"Добру сарадњу из репрезентација пренели смо на Партизан или обрнуто. Иде нам лепо и заједно и свакоме понаособ".

Да резимирамо. У реванш мечу полуфинала Купа против Јагодине гол и асистенција Шапоњића и погодак Живковића. Против ОФК Београда два гола Живковића, један на пас Шапоњића, који је и сам затресао мрежу Романтичара. И сада по гол против Младости. Саша Марковић је разбио њихову серију голова за црно-беле.

Упозорење за Звезду пред 148. вечити дерби?
"Не знам да ли смо потенцијално највећа опасност за ривала у вечитом дербију као што неки кажу. Само знам да ћемо дати све од себе да будемо корисни не само у офанзиви већ и пред нашим голом", смирено одговара Живковић, који није желео да коментарише изјаву тренера вечитог ривала да наредне недеље "неке екипе" долазе у госте Црвеној звезди у "храм фудбала".

Како иначе навијачи Партизана називају своје буњиште.
"Нисам чуо за ту изјаву, али знам да се Партизан никога и нигде не плаши. Играмо бољи фудбал од Звезде и верујем да ћемо је добити у вечитом дербију", каже Шапоњић, који такође избегава да уђе у полемику са тренером Звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар