Šaponja i Žile se baš ''naoštrili'' za Zvezdu!

Živković i Šaponjić kao preporođeni: Milinkovićev tandem za sedam od poslednjih osam Partizanovih golova! Kod Marka Nikolića džokeri sa klupe, kod novog šefa okosnice tima.

Fudbal 21.04.2015 | 19:20
Šaponja i Žile se baš ''naoštrili'' za Zvezdu!

Naime, među prvim odlukama koje je Zoran Milinković doneo kada je seo na klupu Partizana bilo je da ukaže bezgranično poverenjem mladim reprezentaticvima Srbije. I oni su mu se zahvalili na najbolji mogući način – sedam od osam poslednjih golova Partizana postigli su upravo Živković i Šaponjić, koji su kod prethodnog trenera Marka Nikolića uglavnom šansu dobijali ulazeći u igru sa klupe.
"Očigledno je da mi prija uloga startera. Čini mi se da nekako bolje uđem u meč i da sam opušteniji. Drago mi je i zbog Andrijinih golova. Nas dvojica se odlično slažemo i u Partizanu i u reprezentaciji. Ništa od ovoga nije slučajno. I nadam se da ćemo i protiv Zvezda nastaviti u sličnom ritmu", odgovara Šaponjić, a njegove reči potvrđuje i godinu stariji Živković.
"Dobru saradnju iz reprezentacija preneli smo na Partizan ili obrnuto. Ide nam lepo i zajedno i svakome ponaosob".

Da rezimiramo. U revanš meču polufinala Kupa protiv Jagodine gol i asistencija Šaponjića i pogodak Živkovića. Protiv OFK Beograda dva gola Živkovića, jedan na pas Šaponjića, koji je i sam zatresao mrežu Romantičara. I sada po gol protiv Mladosti. Saša Marković je razbio njihovu seriju golova za crno-bele.

Upozorenje za Zvezdu pred 148. večiti derbi?
"Ne znam da li smo potencijalno najveća opasnost za rivala u večitom derbiju kao što neki kažu. Samo znam da ćemo dati sve od sebe da budemo korisni ne samo u ofanzivi već i pred našim golom", smireno odgovara Živković, koji nije želeo da komentariše izjavu trenera večitog rivala da naredne nedelje "neke ekipe" dolaze u goste Crvenoj zvezdi u "hram fudbala".

Kako inače navijači Partizana nazivaju svoje bunjište.
"Nisam čuo za tu izjavu, ali znam da se Partizan nikoga i nigde ne plaši. Igramo bolji fudbal od Zvezde i verujem da ćemo je dobiti u večitom derbiju", kaže Šaponjić, koji takođe izbegava da uđe u polemiku sa trenerom Zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar