Бјека пред дерби: Звезда много лоша, зато се бојим!

"Звезда има много лошији тим од Партизана", каже Ненад Бјековић.

Фудбал 21.04.2015 | 13:20
Бјека пред дерби: Звезда много лоша, зато се бојим!

Некадашњи фудбалер и функционер Фудбалског клуба Партизан Ненад Бјековић рекао је да се плаши предстојеће утакмице са Црвеном звездом због слабости противника.

"Много пута се десило да победи тим који има слабије резултате. Због тога се плашим овог дербија, јер је Звезда стварно слабија, има много лошији тим од Партизана", рекао је Бјековић новинарима у Београду.

Црвена звезда и Партизан састаће се за викенд у српском првенству. Црно-бели су после 23 кола лидер на табели са пет бодова више у односу на "вечитог" ривала.

"Партизан треба да добије јер је стварно бољи. Али, дерби неће одлучити шампиона јер има још много утакмица. И да изгуби, Партизан по квалитету треба да буде шампион и сигуран сам да ће бити", казао је Бјековић.

Он је истакао да је дерби увек "крајње неизвесна утакмица" и да не воли да прогнозира резултат.

"Без обзира на тренутну форму, пласман на табели... Ипак, ако се гледа реално, Партизан је апсолутни фаворит", навео је Бјековић.

Према његовим речима, предност Партизана су квалитетнији тим и бољи појединци.

"Мислим да то може да одлучи утакмицу", додао је он.

Упитан шта би могло да буде предност Звезде, Бјековић је одговорио: "Не видим неку предност у корист Звезде у овој утакмици".

Када је реч о новој управи Партизана, Бјековић је истакао да не жели о томе да говори.

"Не волим да пред једну овакву утакмицу истичем управу, појединца или неке људе који стварно, нећу да кажем да не заслужују, али ипак треба причати о играчима", рекао је Бјековић.

Он је навео да "није тренутак" и да се прича о његовом евентуалном повратку у клуб из Хумске.

Бјековић је заједно са легендама два клуба Момчилом Вукотићем, Душаном Савићем и Владимиром Петровићем Пижоном присуствовао промоцији књиге "Дерби, мој дерби - Много смо јачи".

Коментари / 0

Оставите коментар