Bjeka pred derbi: Zvezda mnogo loša, zato se bojim!

"Zvezda ima mnogo lošiji tim od Partizana", kaže Nenad Bjeković.

Fudbal 21.04.2015 | 13:20
Bjeka pred derbi: Zvezda mnogo loša, zato se bojim!

Nekadašnji fudbaler i funkcioner Fudbalskog kluba Partizan Nenad Bjeković rekao je da se plaši predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom zbog slabosti protivnika.

"Mnogo puta se desilo da pobedi tim koji ima slabije rezultate. Zbog toga se plašim ovog derbija, jer je Zvezda stvarno slabija, ima mnogo lošiji tim od Partizana", rekao je Bjeković novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda i Partizan sastaće se za vikend u srpskom prvenstvu. Crno-beli su posle 23 kola lider na tabeli sa pet bodova više u odnosu na "večitog" rivala.

"Partizan treba da dobije jer je stvarno bolji. Ali, derbi neće odlučiti šampiona jer ima još mnogo utakmica. I da izgubi, Partizan po kvalitetu treba da bude šampion i siguran sam da će biti", kazao je Bjeković.

On je istakao da je derbi uvek "krajnje neizvesna utakmica" i da ne voli da prognozira rezultat.

"Bez obzira na trenutnu formu, plasman na tabeli... Ipak, ako se gleda realno, Partizan je apsolutni favorit", naveo je Bjeković.

Prema njegovim rečima, prednost Partizana su kvalitetniji tim i bolji pojedinci.

"Mislim da to može da odluči utakmicu", dodao je on.

Upitan šta bi moglo da bude prednost Zvezde, Bjeković je odgovorio: "Ne vidim neku prednost u korist Zvezde u ovoj utakmici".

Kada je reč o novoj upravi Partizana, Bjeković je istakao da ne želi o tome da govori.

"Ne volim da pred jednu ovakvu utakmicu ističem upravu, pojedinca ili neke ljude koji stvarno, neću da kažem da ne zaslužuju, ali ipak treba pričati o igračima", rekao je Bjeković.

On je naveo da "nije trenutak" i da se priča o njegovom eventualnom povratku u klub iz Humske.

Bjeković je zajedno sa legendama dva kluba Momčilom Vukotićem, Dušanom Savićem i Vladimirom Petrovićem Pižonom prisustvovao promociji knjige "Derbi, moj derbi - Mnogo smo jači".

Komentari / 0

Ostavite komentar