Јечменица: Опет ћемо доћи до великог финала!

Селектор тениске репрезентације Србије Татјана Јечменица рекла је да је задовољна због пласмана у Светску Б групу Фед купа и поручила да предвођен Аном Ивановић и Јеленом Јанковић национални тим може да понови успех из 2012. године када је играо финале овог такмичења.

Тенис 20.04.2015 | 20:00
Јечменица: Опет ћемо доћи до великог финала!

"Многи су нас отписивали када смо почетком године почели да се окупљамо, направили смо велико изненађење и резултат, надам се да нећемо ту да станемо. Смеши нам се блистава будућност, сигурно да уз две најбоље тенисерке можемо поново да играмо финале Фед купа", рекла је Јечменица после меча.

Србија је у Новом Саду са 3:1 победила Парагвај, а одлучујући поен домаћину донела је Александра Крунић, која је била боља од Монсерат Гонзалес са 6:0, 6:2.

"Нисам имала трему, јер сам јуче пробила лед. Трудила сам се да се не истрошим псхички, сконцетрисала сам се да урадим посао што најбоље могу и успела и томе. Имам још пуно да радим, али ово свакако представља успех за мене и даје ми доста на самопоуздању, јер нисам имала успешну серију у САД", рекла је Крунићева.

Коментари / 0

Оставите коментар