Ječmenica: Opet ćemo doći do velikog finala!

Selektor teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica rekla je da je zadovoljna zbog plasmana u Svetsku B grupu Fed kupa i poručila da predvođen Anom Ivanović i Jelenom Janković nacionalni tim može da ponovi uspeh iz 2012. godine kada je igrao finale ovog takmičenja.

Tenis 20.04.2015 | 20:00
Ječmenica: Opet ćemo doći do velikog finala!

"Mnogi su nas otpisivali kada smo početkom godine počeli da se okupljamo, napravili smo veliko iznenađenje i rezultat, nadam se da nećemo tu da stanemo. Smeši nam se blistava budućnost, sigurno da uz dve najbolje teniserke možemo ponovo da igramo finale Fed kupa", rekla je Ječmenica posle meča.

Srbija je u Novom Sadu sa 3:1 pobedila Paragvaj, a odlučujući poen domaćinu donela je Aleksandra Krunić, koja je bila bolja od Monserat Gonzales sa 6:0, 6:2.

"Nisam imala tremu, jer sam juče probila led. Trudila sam se da se ne istrošim pshički, skoncetrisala sam se da uradim posao što najbolje mogu i uspela i tome. Imam još puno da radim, ali ovo svakako predstavlja uspeh za mene i daje mi dosta na samopouzdanju, jer nisam imala uspešnu seriju u SAD", rekla je Krunićeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar