Лалат ''прича о Партизану'', али га не спомиње!

Тренер фудбалера Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је прилично задовољан што је његова екипа победом на гостовању Вождовцу (0:1) направила добар увод у предстојећи "вечити дерби".

Фудбал 19.04.2015 | 16:00
Лалат ''прича о Партизану'', али га не спомиње!

"Терен баш и није у најбољем стању, али какав је нама - такав је био и њима. Сигурно је да можемо и морамо боље, али велики је притисак на овој екипи, велики је био и улог, јер је следећи меч дерби. Нама је, искрено, било тешко да пробијемо овај бедем Вождовца. Мало ми је било чудно што играју са осам штопера, што се боре за опстанак а не желе да пређу центар, али тешко је бранити се против Звезде свих 90 минута... Ми смо, са другес тране, дали све од себе, поготово у последњих 30 минута и мислим да смо заслужено победили. Једноставно, нападали смо, желели победу, а кажем још једном притисак и улог су били велики. Зато могу само да похвалим играче, заслужено су освојили сва три три бода", рекао је Лалатовић за Аренуспорт и додао:

"Сутра (недеља, дан у коме ће Партизан, који има два бода више од Звезде, играти у Хумској против Младости из Лучана) ћу са својим синовима уживати, гледати неке друге утакмице Суперлиге, опустити се као човек. 'Неке' ће екипе наступати у нашој Суперлиги (игра се само меч Партизан - Младост), а 'неке' ће потом и доћи у храм фудбала. Видећемо да ли ће успети и да га освоје, многи се ипак - плаше Звезде. Вождовцу, са којим смо данас играли, желим све најбоље. И мислим да је требало да више мисле на себе, не на друге... не да се стави аутобус, јер не можете се свих 90 минута бранити када играте са Звездом".

Коментари / 0

Оставите коментар