Lalat ''priča o Partizanu'', ali ga ne spominje!

Trener fudbalera Crvene zvezde, Nenad Lalatović, bio je prilično zadovoljan što je njegova ekipa pobedom na gostovanju Voždovcu (0:1) napravila dobar uvod u predstojeći "večiti derbi".

Fudbal 19.04.2015 | 16:00
Lalat ''priča o Partizanu'', ali ga ne spominje!

"Teren baš i nije u najboljem stanju, ali kakav je nama - takav je bio i njima. Sigurno je da možemo i moramo bolje, ali veliki je pritisak na ovoj ekipi, veliki je bio i ulog, jer je sledeći meč derbi. Nama je, iskreno, bilo teško da probijemo ovaj bedem Voždovca. Malo mi je bilo čudno što igraju sa osam štopera, što se bore za opstanak a ne žele da pređu centar, ali teško je braniti se protiv Zvezde svih 90 minuta... Mi smo, sa druges trane, dali sve od sebe, pogotovo u poslednjih 30 minuta i mislim da smo zasluženo pobedili. Jednostavno, napadali smo, želeli pobedu, a kažem još jednom pritisak i ulog su bili veliki. Zato mogu samo da pohvalim igrače, zasluženo su osvojili sva tri tri boda", rekao je Lalatović za Arenusport i dodao:

"Sutra (nedelja, dan u kome će Partizan, koji ima dva boda više od Zvezde, igrati u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana) ću sa svojim sinovima uživati, gledati neke druge utakmice Superlige, opustiti se kao čovek. 'Neke' će ekipe nastupati u našoj Superligi (igra se samo meč Partizan - Mladost), a 'neke' će potom i doći u hram fudbala. Videćemo da li će uspeti i da ga osvoje, mnogi se ipak - plaše Zvezde. Voždovcu, sa kojim smo danas igrali, želim sve najbolje. I mislim da je trebalo da više misle na sebe, ne na druge... ne da se stavi autobus, jer ne možete se svih 90 minuta braniti kada igrate sa Zvezdom".

Komentari / 0

Ostavite komentar