Да сам знала како боли липосукција...

Болело је страшно, операција је трајала чек седам сати. Да сам знала да је опоравак тако тежак никада не бих отишла да скидам сало са стомака.

Свијет 18.04.2015 | 17:49
Да сам знала како боли липосукција...

Весна Змијанац (58) трпела је страшне болове када је скидала сало са сотомака, док је затезање лица и врата, као и липосукцију подбратка, како каже, поднела лако.

Певачица после хируршке интервенције изгледа бар 10 година млађе него на почетку године. Међутим, Змијанчева каже да није поново ишла на фејслифтинг него да је за све заслужна добра шминка.

"Нисам ишла поново на операцију лица. То сам урадила пре четири године и то веома стручно и милсим да неће бити потребно више за тим. Сада само попуњавам боре колегеном чим се појаве. Иначе тај захтев није толико болео иако је дуго трајао", испричала је Весна.

Док о фејслифтингу прича без задршке, Змијанчева о липолизи (скидање сала са стомака) нерадо говори јер да може најрадије би заборавила ту операцију.

"Болело је страшно, операција је трајала чек седам сати. Да сам знала да је опоравак тако тежак никада не бих отишла да скидам сало са стомака и радије бих шетала салчиће мего бих поново ишла под нож", рекла је Весна.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар