Потресна исповијест Луиса Суареза...

Лагао сам мајку и помагао деди у радионици како бисмо преживели! „Радио сам свашта само да би у кућу унео новац“, рекао ас Барселоне.

Фудбал 18.04.2015 | 14:40
Потресна исповијест Луиса Суареза...

Сигурно сте прочитали много сличних прича које личе једна на другу као јаје јајету. Постоји тај клише о сиромашном дечаку који се играо по прашњавим улицама предграђа, а затим снагом талента постао неко и нешто.

Човек у жижи имао је сличан пут. Ас Барселоне, који се наругао Давиду Луизу, Луис Суарез признао је да је као тинејџер морао да ради у мајсторској радионици како би помогао породици да се прехрани.

„Код нас у кући је увек било хране за све. Међутим, не стидим се да признам да сам са 11 и 12 година морао да помажем деди у аутомеханичарској радионици. Мајка ми је забрањвала да то радим, бринула се о мени, па сам морао да је некад, из добре намере, лажем. Када бих полазио код деде мајци сам говорио да идем напоље да играм фудбал. Морао сам то да радим како бих породице, бар мало, олакшао живот. Радио сам свашта само да бих донео новац кући. Та жртва ми је помогла да успем у фудбалу“, рекао је Суарез за уругвајску телевизију.

Коментари / 0

Оставите коментар