Potresna ispovijest Luisa Suareza...

Lagao sam majku i pomagao dedi u radionici kako bismo preživeli! „Radio sam svašta samo da bi u kuću uneo novac“, rekao as Barselone.

Fudbal 18.04.2015 | 14:40
Potresna ispovijest Luisa Suareza...

Sigurno ste pročitali mnogo sličnih priča koje liče jedna na drugu kao jaje jajetu. Postoji taj kliše o siromašnom dečaku koji se igrao po prašnjavim ulicama predgrađa, a zatim snagom talenta postao neko i nešto.

Čovek u žiži imao je sličan put. As Barselone, koji se narugao Davidu Luizu, Luis Suarez priznao je da je kao tinejdžer morao da radi u majstorskoj radionici kako bi pomogao porodici da se prehrani.

„Kod nas u kući je uvek bilo hrane za sve. Međutim, ne stidim se da priznam da sam sa 11 i 12 godina morao da pomažem dedi u automehaničarskoj radionici. Majka mi je zabranjvala da to radim, brinula se o meni, pa sam morao da je nekad, iz dobre namere, lažem. Kada bih polazio kod dede majci sam govorio da idem napolje da igram fudbal. Morao sam to da radim kako bih porodice, bar malo, olakšao život. Radio sam svašta samo da bih doneo novac kući. Ta žrtva mi je pomogla da uspem u fudbalu“, rekao je Suarez za urugvajsku televiziju.

Komentari / 0

Ostavite komentar