Мурињо: Ма, неће Клоп у Челси! Рек'о ми је то!

Где ће Јирген Клоп овог лета? Помињу се Манчестер сити, Челси... Челси!? Мурињо о вређању на друштвеним мрежама: "Ваљда смо људима досадни, па зато".

Фудбал 18.04.2015 | 14:00
Мурињо: Ма, неће Клоп у Челси! Рек'о ми је то!

Јирген Клоп је изазвао тектонски поремећај у немачким спортским медијима у Бундеслиги.После седам година, одлучио је да се растане од Борусије Дортмунд. Још месец, два и ауф wиедерсехен.

Где ће после Борусије? Једни кажу Манчестер сити, други Арсенал, трећи... па, помиње се и Челси.

Челси!?

Шта каже садашњи тренер Челсија, Жозе Мурињо?

"Једина ствар коју знам јесте да Клоп неће у Челси. Рекао ми је то у четири ока, тако да сам миран", каже Португалац.
Конференција за медије у Челсију, лидеру Премијер лиге, пред дерби против Манчестер јунајтеда, била је занимљива не само због опве изјаве Муриња, већ и због податка да се лондонски клуб убедљиво највише вређа на друштвеним мрежама.

"Мислим да је то зато што смо досадни. На врху смо Премијер лиге од првог кола. То је нешто што људи у овој земљи не воле", рекао је тренер клуба који корача ка титулу првака Енглеске.

Наставио је Мурињо своје запажање:

"Знам да би многи волели да је Премијер лига узбудљива као сада Чемпионшип (друга лига), где четири тима раздвајају један или два бода. То је идеално за оне који воле узбуђења. Али, ми се од првог кола трудимо да се то не догоди. Ми смо баш одлучни да будемо шампиони".

Коментари / 0

Оставите коментар