Murinjo: Ma, neće Klop u Čelsi! Rek'o mi je to!

Gde će Jirgen Klop ovog leta? Pominju se Mančester siti, Čelsi... Čelsi!? Murinjo o vređanju na društvenim mrežama: "Valjda smo ljudima dosadni, pa zato".

Fudbal 18.04.2015 | 14:00
Murinjo: Ma, neće Klop u Čelsi! Rek'o mi je to!

Jirgen Klop je izazvao tektonski poremećaj u nemačkim sportskim medijima u Bundesligi.Posle sedam godina, odlučio je da se rastane od Borusije Dortmund. Još mesec, dva i auf wiedersehen.

Gde će posle Borusije? Jedni kažu Mančester siti, drugi Arsenal, treći... pa, pominje se i Čelsi.

Čelsi!?

Šta kaže sadašnji trener Čelsija, Žoze Murinjo?

"Jedina stvar koju znam jeste da Klop neće u Čelsi. Rekao mi je to u četiri oka, tako da sam miran", kaže Portugalac.
Konferencija za medije u Čelsiju, lideru Premijer lige, pred derbi protiv Mančester junajteda, bila je zanimljiva ne samo zbog opve izjave Murinja, već i zbog podatka da se londonski klub ubedljivo najviše vređa na društvenim mrežama.

"Mislim da je to zato što smo dosadni. Na vrhu smo Premijer lige od prvog kola. To je nešto što ljudi u ovoj zemlji ne vole", rekao je trener kluba koji korača ka titulu prvaka Engleske.

Nastavio je Murinjo svoje zapažanje:

"Znam da bi mnogi voleli da je Premijer liga uzbudljiva kao sada Čempionšip (druga liga), gde četiri tima razdvajaju jedan ili dva boda. To je idealno za one koji vole uzbuđenja. Ali, mi se od prvog kola trudimo da se to ne dogodi. Mi smo baš odlučni da budemo šampioni".

Komentari / 0

Ostavite komentar