Павловић: Не потцењуте срце шампиона!

„Друга утакмица је била много, много тешка. Може се рећи да је била тежа од прве. Дали смо све од себе и успели да одговоримо на њихову чврстину“, рекао сјајни крилни кошаркаш.

Кошарка 17.04.2015 | 22:00
Павловић: Не потцењуте срце шампиона!

Имао је бољих партија у вечитим дербијима Александар Саша Павловић, али је и у последњој победи Парног ваљка имао важну улогу. Када се Звезда пробудила и стекла предуслове да дође до огромних 2:0 свака лопта је ишла у руке бившег члана Минесоте, Јуте и Кливленда.

На крају узео је „баскетару“ и бацио је под сводове дворане Пионир. Био је то знак великог олакшња, можда и доказ да Павловић верује да је Партизан направио огроман корак ка пласману у Евролигу.
„Никада не треба потцењивати срце шампиона. Ми смо и даље актуелни шампиони, зар не? Друга утакмица је била много, много тешка. Може се рећи да је била тежа од прве. Дали смо све од себе и успели да одговоримо на њихову чврстину“, рекао је за Спорт Александар Павловић.

Бреме фаворита сада се пребацило у двориште Партизана. Црно-бели могу пред својим, навијачима да реше питање коначног победника. Лакше рећи, него урадити. Тако бар мисли Саша Павловић.
„Много су квалитетна екипа! Ове године, Звезда јако добро игра као тим. Познато је да у дербијима нема предаје. Они се нису предали, а и ми смо знали да могу да се врате у живот. Нисмо смели да дозволимо да смање разлику и да имају напад за победу“.

Не мисли Павловић да ће Партизан имати велику предност због чињенице да ће се мечеви за викенд играти пред седам хиљада Гробара.
„Домаћи терен се није показао као битан ни прошле, а изгледа ни ове сезоне“, рекао је Павловић

Коментари / 0

Оставите коментар