Pavlović: Ne potcenjute srce šampiona!

„Druga utakmica je bila mnogo, mnogo teška. Može se reći da je bila teža od prve. Dali smo sve od sebe i uspeli da odgovorimo na njihovu čvrstinu“, rekao sjajni krilni košarkaš.

Košarka 17.04.2015 | 22:00
Pavlović: Ne potcenjute srce šampiona!

Imao je boljih partija u večitim derbijima Aleksandar Saša Pavlović, ali je i u poslednjoj pobedi Parnog valjka imao važnu ulogu. Kada se Zvezda probudila i stekla preduslove da dođe do ogromnih 2:0 svaka lopta je išla u ruke bivšeg člana Minesote, Jute i Klivlenda.

Na kraju uzeo je „basketaru“ i bacio je pod svodove dvorane Pionir. Bio je to znak velikog olakšnja, možda i dokaz da Pavlović veruje da je Partizan napravio ogroman korak ka plasmanu u Evroligu.
„Nikada ne treba potcenjivati srce šampiona. Mi smo i dalje aktuelni šampioni, zar ne? Druga utakmica je bila mnogo, mnogo teška. Može se reći da je bila teža od prve. Dali smo sve od sebe i uspeli da odgovorimo na njihovu čvrstinu“, rekao je za Sport Aleksandar Pavlović.

Breme favorita sada se prebacilo u dvorište Partizana. Crno-beli mogu pred svojim, navijačima da reše pitanje konačnog pobednika. Lakše reći, nego uraditi. Tako bar misli Saša Pavlović.
„Mnogo su kvalitetna ekipa! Ove godine, Zvezda jako dobro igra kao tim. Poznato je da u derbijima nema predaje. Oni se nisu predali, a i mi smo znali da mogu da se vrate u život. Nismo smeli da dozvolimo da smanje razliku i da imaju napad za pobedu“.

Ne misli Pavlović da će Partizan imati veliku prednost zbog činjenice da će se mečevi za vikend igrati pred sedam hiljada Grobara.
„Domaći teren se nije pokazao kao bitan ni prošle, a izgleda ni ove sezone“, rekao je Pavlović

Komentari / 0

Ostavite komentar