Радоњић: Бобија су тукли по ногама у прва два меча!

Уочи новог дуела са Партизаном - трећег меча полуфиналне серије АБА лиге, која уједно представља и борбу за пласман у Евролигу, тренер кошаркаша Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић истакао је да очекује боље партије од центра Бобана Марјановића, откривши и један занимљив детаљ.

Кошарка 17.04.2015 | 20:20
Радоњић: Бобија су тукли по ногама у прва два меча!

"Марјановић је током сезоне много пута до сада показао квалитет који поседује, иако смо у Евролиги играли много утакмица, где је одбрана такође била базирана на њему и такође га удвајала. Треба очекивати знатно боље партије од њега и већи доприноос, иако морам да признам да му није лако против Партизана. Било је у ове две утакмице знатно другачије него у Евролиги, током утакмица је добијао много удараца по ногама и вршена је опструкција у његовој кретњи. Упркос томе, очекујем много више од њега", рекао је Радоњић.

Он се потом осврнуо и на чињеницу да ће наредне две утакмице бити одигране пред "гробарима":

"Анализирали смо наше грешке из обе утакмице, покушаћемо да их исправимо и вратимо 'брејк'. Морамо да покажемо квалитет и у атмосфери пред Партизановим навијачима ако хожемо да стигнемо до циља", рекао је Радоњић, додавши:

"Надам се да ћемо ми имати исти критеријум суђења као што је и Партизан имао када смо били домаћини".

После две одигране утакмице пред Звездиним "делијама" резултат је 1:1, серија се игра док неко не победи трипут, а наредна два меча, у суботу и недељу, пред Партизановим "гробарима" почеће у 21 сат.

Коментари / 0

Оставите коментар