Radonjić: Bobija su tukli po nogama u prva dva meča!

Uoči novog duela sa Partizanom - trećeg meča polufinalne serije ABA lige, koja ujedno predstavlja i borbu za plasman u Evroligu, trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić istakao je da očekuje bolje partije od centra Bobana Marjanovića, otkrivši i jedan zanimljiv detalj.

Košarka 17.04.2015 | 20:20
Radonjić: Bobija su tukli po nogama u prva dva meča!

"Marjanović je tokom sezone mnogo puta do sada pokazao kvalitet koji poseduje, iako smo u Evroligi igrali mnogo utakmica, gde je odbrana takođe bila bazirana na njemu i takođe ga udvajala. Treba očekivati znatno bolje partije od njega i veći doprinoos, iako moram da priznam da mu nije lako protiv Partizana. Bilo je u ove dve utakmice znatno drugačije nego u Evroligi, tokom utakmica je dobijao mnogo udaraca po nogama i vršena je opstrukcija u njegovoj kretnji. Uprkos tome, očekujem mnogo više od njega", rekao je Radonjić.

On se potom osvrnuo i na činjenicu da će naredne dve utakmice biti odigrane pred "grobarima":

"Analizirali smo naše greške iz obe utakmice, pokušaćemo da ih ispravimo i vratimo 'brejk'. Moramo da pokažemo kvalitet i u atmosferi pred Partizanovim navijačima ako hožemo da stignemo do cilja", rekao je Radonjić, dodavši:

"Nadam se da ćemo mi imati isti kriterijum suđenja kao što je i Partizan imao kada smo bili domaćini".

Posle dve odigrane utakmice pred Zvezdinim "delijama" rezultat je 1:1, serija se igra dok neko ne pobedi triput, a naredna dva meča, u subotu i nedelju, pred Partizanovim "grobarima" počeće u 21 sat.

Komentari / 0

Ostavite komentar