Дуле: Па, није Боби крив што смо ми добри!

Након што је његова екипа против Црвене звезде Телеком изједначила на 1:1 у полуфиналној серији АБА лиге, која се игра до три победе и која представља борбу за пласман у наредну Евролигу, тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић нагласио је да очекује реакцију центра ривала Бобија Марјановића, после лошијих партија у прва два дуела.

Кошарка 17.04.2015 | 19:00
Дуле: Па, није Боби крив што смо ми добри!

"Обе екипе покушавају да нагласе своје квалитете и прикрију мане. На оваквим утакмицама пресудно је расположење, мотивација и квалитет играча те вечери, а не неке друге генијалне идеје. Бобан Марјановић је лимитиран тимском одбраном, отварају се неке друге рупе у одбрани... У предстојећим утакмицама се очекује нека његова реакција. Није тајна да је наша одбрана максимално орјентисана на заустављање Бобија и то што је постигао мањи број поена него иначе је заслуга наше тимске игре, а не његова кривица", рекао је стратег црно-белих.

Он се потом осврнуо и на здравствено стање центра Николе Милутинова:

"Милутинов се опоравља, била му је загребана рожњача, што је јако непријатно и болно. Није могао да отвори око до поднева сустрадан после првог меча, могао је да гледа тек када му је стављено медицинско сочиво. Срећа у несрећи је што се рожњача брзо регенерише", закључио је Вујошевић.

После две одигране утакмице пред Звездиним "делијама" резултат је 1:1, серија се игра док неко не победи трипут, а наредна два меча, у суботу и недељу, пред Партизановим "гробарима" почеће у 21 сат.

Коментари / 0

Оставите коментар