Dule: Pa, nije Bobi kriv što smo mi dobri!

Nakon što je njegova ekipa protiv Crvene zvezde Telekom izjednačila na 1:1 u polufinalnoj seriji ABA lige, koja se igra do tri pobede i koja predstavlja borbu za plasman u narednu Evroligu, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević naglasio je da očekuje reakciju centra rivala Bobija Marjanovića, posle lošijih partija u prva dva duela.

Košarka 17.04.2015 | 19:00
Dule: Pa, nije Bobi kriv što smo mi dobri!

"Obe ekipe pokušavaju da naglase svoje kvalitete i prikriju mane. Na ovakvim utakmicama presudno je raspoloženje, motivacija i kvalitet igrača te večeri, a ne neke druge genijalne ideje. Boban Marjanović je limitiran timskom odbranom, otvaraju se neke druge rupe u odbrani... U predstojećim utakmicama se očekuje neka njegova reakcija. Nije tajna da je naša odbrana maksimalno orjentisana na zaustavljanje Bobija i to što je postigao manji broj poena nego inače je zasluga naše timske igre, a ne njegova krivica", rekao je strateg crno-belih.

On se potom osvrnuo i na zdravstveno stanje centra Nikole Milutinova:

"Milutinov se oporavlja, bila mu je zagrebana rožnjača, što je jako neprijatno i bolno. Nije mogao da otvori oko do podneva sustradan posle prvog meča, mogao je da gleda tek kada mu je stavljeno medicinsko sočivo. Sreća u nesreći je što se rožnjača brzo regeneriše", zaključio je Vujošević.

Posle dve odigrane utakmice pred Zvezdinim "delijama" rezultat je 1:1, serija se igra dok neko ne pobedi triput, a naredna dva meča, u subotu i nedelju, pred Partizanovim "grobarima" počeće u 21 sat.

Komentari / 0

Ostavite komentar