Коке: Добићемо Реала на Бернабеуу!

"Реал је сјајна екипа, велики клуб и они ће ући спремни да ураде све како би тријумфовали. Имаће мотив, али и ми ћемо, можда чак и више", поручио је везиста Атлетика.

Фудбал 17.04.2015 | 09:00
Коке: Добићемо Реала на Бернабеуу!

Атлетико Мадрид није успео против Реала на свом терену да дође до тријумфа у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, али везиста Јорганџија Коке није забринут. Напротив, сматра да би Атлетико требало да иде на победу на стадиону Сантјаго Бернабеу у реваншу, иако му одговара и реми уз постигнуте голове.

Јорганџије у последњих седам дуела нису изгубиле од великог градског ривала. Уписали су четири победе и три ремија, а последњи пут изгубили су прошле сезоне у финалу Лиге шампиона и то после продужетака.
“Да ли су на правили брејк? Мислим да нису. И даље смо у игри, шансе су подједнаке. Реал ће имати предност домаћег терена, даћемо све од себе и у реваншу улазимо са намером да победимо“, рекао је Коке за Марку.

Упркос оваквом ставу, Коке улогу фаворита препушта Реалу јер се ради о актуелном прваку Европе.
“Реал је сјајна екипа, велики клуб и они ће ући спремни да ураде све како би тријумфовали. Имаће мотив, али и ми ћемо, можда чак и више“, додао је Коке.

Реванш утакмица четвртфинала између Реала и Атлетика игра се у среду на Сантијаго Бернабеу.

Коментари / 0

Оставите коментар