Koke: Dobićemo Reala na Bernabeuu!

"Real je sjajna ekipa, veliki klub i oni će ući spremni da urade sve kako bi trijumfovali. Imaće motiv, ali i mi ćemo, možda čak i više", poručio je vezista Atletika.

Fudbal 17.04.2015 | 09:00
Koke: Dobićemo Reala na Bernabeuu!

Atletiko Madrid nije uspeo protiv Reala na svom terenu da dođe do trijumfa u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ali vezista Jorgandžija Koke nije zabrinut. Naprotiv, smatra da bi Atletiko trebalo da ide na pobedu na stadionu Santjago Bernabeu u revanšu, iako mu odgovara i remi uz postignute golove.

Jorgandžije u poslednjih sedam duela nisu izgubile od velikog gradskog rivala. Upisali su četiri pobede i tri remija, a poslednji put izgubili su prošle sezone u finalu Lige šampiona i to posle produžetaka.
“Da li su na pravili brejk? Mislim da nisu. I dalje smo u igri, šanse su podjednake. Real će imati prednost domaćeg terena, daćemo sve od sebe i u revanšu ulazimo sa namerom da pobedimo“, rekao je Koke za Marku.

Uprkos ovakvom stavu, Koke ulogu favorita prepušta Realu jer se radi o aktuelnom prvaku Evrope.
“Real je sjajna ekipa, veliki klub i oni će ući spremni da urade sve kako bi trijumfovali. Imaće motiv, ali i mi ćemo, možda čak i više“, dodao je Koke.

Revanš utakmica četvrtfinala između Reala i Atletika igra se u sredu na Santijago Bernabeu.

Komentari / 0

Ostavite komentar