Суперлига пријети Партизану и Звезди због саопштења!

Председник Заједнице суперлигаша Зоран Шћепановић и директор Суперлиге Владимир Булатовић на седници Извршног одбора упозорили су представнике Црвене звезде и Партизана на кршење етицког кодекса у недавним саопштењима и најавили казну уколико се нешто слично понови.

Фудбал 16.04.2015 | 19:40
Суперлига пријети Партизану и Звезди због саопштења!

"Председник и директор лиге упозорилу су представнике ФК Црвена звезда и ФК Партизан на кршење етичких кодекса и норми спортског понашања због међусобних оптужби и размене саопштења, истичући да ће уколико дође до понављања ових поступака, бити принуђени да из својих надлежности траже спровођење одредби Дисциплинског правилника ФСС ради кажњавања због негативног утицаја на углед Суперлиге Србије", наводи се у саопштењу Суперлиге.

Звезда и Партизан су пре два дана "ратовали саопштењима" након спорног поготка Андрије Живковића на мечу црно-белих и ОФК Београда, што је Одбор за анализу суђења оценио као гол из офсајда.

Седници ИО нису присуствовали представници три клуба - Радничког из Ниша, Радничког из Крагујевца и Борца из Чачка, па је заузет једногласан став да ће убудуће клубови који не присуствују седницама бити новчано кажžњени и да ће им бити умањене накнаде које остварују преко Заједнице Суперлиге.

Такође, саопштено је да је продужен уговор са телевизијом Арена спорт, која ће и у наредне три године имати право преноса Суперлиге.

Коментари / 0

Оставите коментар