Superliga prijeti Partizanu i Zvezdi zbog saopštenja!

Predsednik Zajednice superligaša Zoran Šćepanović i direktor Superlige Vladimir Bulatović na sednici Izvršnog odbora upozorili su predstavnike Crvene zvezde i Partizana na kršenje etickog kodeksa u nedavnim saopštenjima i najavili kaznu ukoliko se nešto slično ponovi.

Fudbal 16.04.2015 | 19:40
Superliga prijeti Partizanu i Zvezdi zbog saopštenja!

"Predsednik i direktor lige upozorilu su predstavnike FK Crvena zvezda i FK Partizan na kršenje etičkih kodeksa i normi sportskog ponašanja zbog međusobnih optužbi i razmene saopštenja, ističući da će ukoliko dođe do ponavljanja ovih postupaka, biti prinuđeni da iz svojih nadležnosti traže sprovođenje odredbi Disciplinskog pravilnika FSS radi kažnjavanja zbog negativnog uticaja na ugled Superlige Srbije", navodi se u saopštenju Superlige.

Zvezda i Partizan su pre dva dana "ratovali saopštenjima" nakon spornog pogotka Andrije Živkovića na meču crno-belih i OFK Beograda, što je Odbor za analizu suđenja ocenio kao gol iz ofsajda.

Sednici IO nisu prisustvovali predstavnici tri kluba - Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca i Borca iz Čačka, pa je zauzet jednoglasan stav da će ubuduće klubovi koji ne prisustvuju sednicama biti novčano kažžnjeni i da će im biti umanjene naknade koje ostvaruju preko Zajednice Superlige.

Takođe, saopšteno je da je produžen ugovor sa televizijom Arena sport, koja će i u naredne tri godine imati pravo prenosa Superlige.

Komentari / 0

Ostavite komentar