Партизанов апел Гробарима!

Гробари, будите господа, покажимо да смо елита! „Апелујемо на наше навијаче да не вређају противника“, поручују из Хумске 1 уочи наставка полуфиналне серије плеј-офа Јадранске лиге.

Кошарка 16.04.2015 | 17:40
Партизанов апел Гробарима!

Пред трећу и четврту утакмицу полуфиналне серије плеј-офа Јадранске лиге између Партизана и Црвене звезде кратким саопштењем јавности се обратило руководство црно-белих. Уз подсећање да продаје улазница за мечеве у суботу и недељу (обе почињу у 21 час) неће бити, клуб из Хумске 1 је позвао навијаче да се у Пиониру понашају како доликује, а не да праве инциденте.

„Апелујемо на наше навијаче да навијају достојанствено и господски, да направе праву спортску атмосферу, бодре момке у црно-белим дресовима гласом, длановима и енергијом која је јединствена на домаћим утакмицама нашег клуба. Апелујемо на наше навијаче да не вређају противника и поштују све актере меча. Покажимо да смо елита, како на терену тако и на трибинама“, каже се у саопштењу Партизана.

Актуелни првак Србије је још једном скренуо пажњу на чињеницу да за мечеве против црвено-белих важе сезонске и дневне улазнице, али да су оне подељене и да важе за оба дана.

„Сигурни смо да ће полиција, као и много пута до сада, а и на претходне две утакмице ове плеј-оф серије, обавити свој посао на прави начин, и као и у уторак и среду, заслужити само похвале“, додају црно-бели.

Коментари / 0

Оставите коментар