Partizanov apel Grobarima!

Grobari, budite gospoda, pokažimo da smo elita! „Apelujemo na naše navijače da ne vređaju protivnika“, poručuju iz Humske 1 uoči nastavka polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige.

Košarka 16.04.2015 | 17:40
Partizanov apel Grobarima!

Pred treću i četvrtu utakmicu polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige između Partizana i Crvene zvezde kratkim saopštenjem javnosti se obratilo rukovodstvo crno-belih. Uz podsećanje da prodaje ulaznica za mečeve u subotu i nedelju (obe počinju u 21 čas) neće biti, klub iz Humske 1 je pozvao navijače da se u Pioniru ponašaju kako dolikuje, a ne da prave incidente.

„Apelujemo na naše navijače da navijaju dostojanstveno i gospodski, da naprave pravu sportsku atmosferu, bodre momke u crno-belim dresovima glasom, dlanovima i energijom koja je jedinstvena na domaćim utakmicama našeg kluba. Apelujemo na naše navijače da ne vređaju protivnika i poštuju sve aktere meča. Pokažimo da smo elita, kako na terenu tako i na tribinama“, kaže se u saopštenju Partizana.

Aktuelni prvak Srbije je još jednom skrenuo pažnju na činjenicu da za mečeve protiv crveno-belih važe sezonske i dnevne ulaznice, ali da su one podeljene i da važe za oba dana.

„Sigurni smo da će policija, kao i mnogo puta do sada, a i na prethodne dve utakmice ove plej-of serije, obaviti svoj posao na pravi način, i kao i u utorak i sredu, zaslužiti samo pohvale“, dodaju crno-beli.

Komentari / 0

Ostavite komentar