Видео - Иза кулиса: Ево како живе играчи Реала...!

Ла Резиденсија - место краљевског живота фудбалера Реала: Луксуз, авиони, камиони, милиони... Тренинг камп, кућа, свемирски брод - све у једном!

Фудбал 16.04.2015 | 19:20
Видео - Иза кулиса: Ево како живе играчи Реала...!

Већ толико пута је установљено, али вреди поновити још једном - фудбалери су невиђени срећници! На страну то што на банковним рачунима имају више новца него многе мање земље на свету, асови највише класе практично су „приморани“ да живе луксузним животом, пошто их спонзори и послодавци „посипају“ новцем на сваком кораку.

Узмимо за пример фудбалере мадридског Реала - они не само да играју у највећем и најбогатијем клубу на свету, они имају све! Цео свет је под њиховим ногама. Имају невиђене услове за тренирање, игралишта која су подешена зависно од временских услова, авионе, камионе, милионе, најскупља кола, најбоље жене, али и Ла Резиденсију - место на којем краљевски живот фудбалера Реала добија потпуно нови смисао.

Ла Резиденсија је тренинг камп, који у свом склопу има бројне терене, али и огромну зграду у којој сваки фудбалер има своју собу. Алваро Арбелоа, Асијер Иљараменди и Начо су за Адидас отворили врата свог повременог дома, а услови живота су невероватни! Толико да се у неким стварима можда чак и претеривало.

На пример, кључеви од соба не постоје, већ се собе откључавају помоћу отиска прста! Унутар сваке собе налази се персонализовани телевизор, који има канале искључиво подешене по жељи сваког играча. Кревети су, наравно, окићени и украшени тематском постељином, а терасе имају невероватан поглед на цео комплекс. Наравно, ту су и бројне просторије са разноразним занимацијама, попут флипера, кошева, столова за стони тенис...

Искрено, најбоље је да погледате видео и уверите се сами у то какав је живот играча Реала... Благо њима!

Коментари / 0

Оставите коментар