Video - Iza kulisa: Evo kako žive igrači Reala...!

La Rezidensija - mesto kraljevskog života fudbalera Reala: Luksuz, avioni, kamioni, milioni... Trening kamp, kuća, svemirski brod - sve u jednom!

Fudbal 16.04.2015 | 19:20
Video - Iza kulisa: Evo kako žive igrači Reala...!

Već toliko puta je ustanovljeno, ali vredi ponoviti još jednom - fudbaleri su neviđeni srećnici! Na stranu to što na bankovnim računima imaju više novca nego mnoge manje zemlje na svetu, asovi najviše klase praktično su „primorani“ da žive luksuznim životom, pošto ih sponzori i poslodavci „posipaju“ novcem na svakom koraku.

Uzmimo za primer fudbalere madridskog Reala - oni ne samo da igraju u najvećem i najbogatijem klubu na svetu, oni imaju sve! Ceo svet je pod njihovim nogama. Imaju neviđene uslove za treniranje, igrališta koja su podešena zavisno od vremenskih uslova, avione, kamione, milione, najskuplja kola, najbolje žene, ali i La Rezidensiju - mesto na kojem kraljevski život fudbalera Reala dobija potpuno novi smisao.

La Rezidensija je trening kamp, koji u svom sklopu ima brojne terene, ali i ogromnu zgradu u kojoj svaki fudbaler ima svoju sobu. Alvaro Arbeloa, Asijer Iljaramendi i Načo su za Adidas otvorili vrata svog povremenog doma, a uslovi života su neverovatni! Toliko da se u nekim stvarima možda čak i preterivalo.

Na primer, ključevi od soba ne postoje, već se sobe otključavaju pomoću otiska prsta! Unutar svake sobe nalazi se personalizovani televizor, koji ima kanale isključivo podešene po želji svakog igrača. Kreveti su, naravno, okićeni i ukrašeni tematskom posteljinom, a terase imaju neverovatan pogled na ceo kompleks. Naravno, tu su i brojne prostorije sa raznoraznim zanimacijama, poput flipera, koševa, stolova za stoni tenis...

Iskreno, najbolje je da pogledate video i uverite se sami u to kakav je život igrača Reala... Blago njima!

Komentari / 0

Ostavite komentar