Павловић о увредама: Браво за навијање!

"Нема везе, мене то мотивише", рекао је кошаркаш Партизана којем су навијачи Црвене звезде у више наврата вређали породицу.

Кошарка 16.04.2015 | 15:00
Павловић о увредама: Браво за навијање!

Често у претходној деценији, па и више од тога, навијачи Црвене звезде и Партизана знали су дебело да пређу границу доброг укуса, неки ће рећи и навијачке етике.

Ништа другачије није било ни ове среде увече у "Пиониру", када су Делије вређале породицу кошаркашу Партизана Саши Павловићу, по истом рецепту по ком су Гробари својевремено вређали Милана Гуровића.

После победе у пакленој атмосфери и равнања резултата на 1:1, Павловић је о увредама рекао:

"Нема то везе...", после чега је додао:

"Самим тим је утакмица занимљивија и за мене и за навијаче и за све... Мислим да то позитивно утиче на мене, а свака част за навијање, ја волим свако добро навијање".

О утакмици...

"Тешка утакмица, много тежа него прва, али били смо спремни на њихову чврстину коју имају од почетка сезоне", рекао је ас црно-белих и додао:

"Мислим да смо имали контролу до краја утакмице, када смо примили неколико лаких кошева што не смемо да дозволимо, али не може све да се одбрани... Задовољан сам што смо на крају обавили посао и добили утакмицу".

У суботу...

"Биће још теже, из искуства то кажем. Серија се вратила на нулу, као да је тек почела".

Коментари / 0

Оставите коментар