Pavlović o uvredama: Bravo za navijanje!

"Nema veze, mene to motiviše", rekao je košarkaš Partizana kojem su navijači Crvene zvezde u više navrata vređali porodicu.

Košarka 16.04.2015 | 15:00
Pavlović o uvredama: Bravo za navijanje!

Često u prethodnoj deceniji, pa i više od toga, navijači Crvene zvezde i Partizana znali su debelo da pređu granicu dobrog ukusa, neki će reći i navijačke etike.

Ništa drugačije nije bilo ni ove srede uveče u "Pioniru", kada su Delije vređale porodicu košarkašu Partizana Saši Pavloviću, po istom receptu po kom su Grobari svojevremeno vređali Milana Gurovića.

Posle pobede u paklenoj atmosferi i ravnanja rezultata na 1:1, Pavlović je o uvredama rekao:

"Nema to veze...", posle čega je dodao:

"Samim tim je utakmica zanimljivija i za mene i za navijače i za sve... Mislim da to pozitivno utiče na mene, a svaka čast za navijanje, ja volim svako dobro navijanje".

O utakmici...

"Teška utakmica, mnogo teža nego prva, ali bili smo spremni na njihovu čvrstinu koju imaju od početka sezone", rekao je as crno-belih i dodao:

"Mislim da smo imali kontrolu do kraja utakmice, kada smo primili nekoliko lakih koševa što ne smemo da dozvolimo, ali ne može sve da se odbrani... Zadovoljan sam što smo na kraju obavili posao i dobili utakmicu".

U subotu...

"Biće još teže, iz iskustva to kažem. Serija se vratila na nulu, kao da je tek počela".

Komentari / 0

Ostavite komentar