Путин не очекује скоро укидање санкција

Руски председник Владимир Путин изјавио је данас у емисији "Директна линија" да санкције против његове земље неће скоро бити укинуте зато што геополитички партнери Русије "желе да омету наш развој".

Свијет 16.04.2015 | 13:12
Путин не очекује скоро укидање санкција

На питање да ли би санкције могле да остану на снази више деценија, Путин је рекао да "Русија није Иран", пренели су руски медији.

Путин је истакао да ће санкције приморати Русију да модернизује своју индустрију и пољопривредни сектор, тако да нема потребе да се чека да оне буду укинуте.

Коментаришући тренутну геополитичку и економску ситуацију у којој се налази Русија, њен председник је поручио: "Морамо да искористимо ту ситуацију у нашу корист. Ми то можемо".

Путин 13. пут учествује у емисији "Директна линија", где уживо одговара на питања грађана Русије на разне теме, а програм заједнички организују два државна телевизијска канала - "Канала 1" и "ВГТРК".

Пре почетка емисије грађани су посредством телефона, смс порука, мејлова и видео-порука упутили Путину око 2,5 милиона питања, што је далеко више него прошле године, објавио је канал "Росија 24".

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

драган

16.04.2015 11:18

Барем је раскрстио са САД, продао је њихове обвезнице. У случају да то и други ураде, САД би тешко исфинансирале свој буџетски дефицит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

супер србин

16.04.2015 11:27

То Путине ти си краљ, ниста ти не могу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кок

16.04.2015 11:33

Сви диктатори су тако причали, а народ живи у беди !

ОДГОВОРИТЕ
Name

свака цаст Путин

16.04.2015 11:35

Добар примјер многим дзавама. Кад не могу оцекиват добро с вана, али могу на унутрасњости дрзаве да пораде за добро свих. А не ко насе дрзавице бивсе Југославије гурати нас све у кредите.

ОДГОВОРИТЕ