За ЕУ интеграције потребна политичка воља

"Европска унија жели да БиХ постане дио европске породице и БиХ то може, али када ће се то десити зависи искључиво од домаћих власти и њихове спремности за провођење реформи",изјавио је данас у Сарајеву шеф Делегације и специјални представник Европске уније у БиХ Ларс Гунар Вигемарк.

Босна и Херцеговина 15.04.2015 | 22:54
За ЕУ интеграције потребна политичка воља

"Приближавање Европској унији корисно је за све у БиХ јер се отвара приступ највећој глобалној привреди и тржишту од 550 милиона људи, што за БиХ значи нова радна мјеста и економски развој.Потписивањем и усвајањем Изјаве о опредјељености за европске реформе БиХ је начинила први корак,који је Европска унија наградила активирањем Споразума о стабилизацији и придруживању",каже Вигемарк.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

марко

15.04.2015 15:34

Одвратни сте,висе са том ЕУ прицом,ви дрзите на власти ову багру јер су васе слуге!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.04.2015 15:42

Чим БиХ уђе у ЕУ одмах ће овдје потећи мед и млијеко. Ало људи док не засучемо рукаве и не почнемо радити ни Свети Петар нам не може помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

15.04.2015 21:37

Опет ми на првом кораку у ЕУ никад да кренемо на други корак ха ха ха

Name

ВРС РВИ

16.04.2015 07:03

Баш нас воле. Да им није циљ стратешког утицаја на Балкан шутали би они нас како би стигли. Баш су се усрећиле Грчка, Кипар, Румунија, Хрватска, Словенија је почела да пада, Италија исто тако. Све ове земље служе за извалачење ресурса и стратешких интереса Њемачке, Енглеске и Француске.Наравно ту су и војници који служе као свјеже месо по бјелосвјетским ратиштимаа. Велики поздрав за Исланд!

ОДГОВОРИТЕ