Градоначелник Инђије одбио полиграф!

Градоначелник Инђије Горан Јешић одбио је полиграфско тестирање у вези са синоћњим инцидентом у Инђији, сазнаје СрбијаДанас.цом.

Србија 15.04.2015 | 16:31
Градоначелник Инђије одбио полиграф!

Полиција је раније у току дана добила захтев да Јешића подвргне полиграфском тестирању како би се утврдио стваран след догађаја у Инђији. Како ексклузивно сазнаје портал из извора у полицији он је одбио да се подвргне таквом начину тестирања.

Јешић је раније у току дана на друштвеној мрежи објавио статус да га приморавају да промени исказ о пребијању његовог брата који се наводно синоћ догодио у Инђији.

Ипак, у полицији су за портал СрбијаДанас.цом негирали Јешићеве тврдње и навели да је он одбио полиграф.

Да подсетимо, Јешић је за пребијање његовог брата оптужио чланове СНС, да би се након тога десио преокрет јер је на јавној конференцији за новинаре Александар Мартиновић саопштио да су Бојан Пајтић и Горан Јешић "киднаповали" 13 одборника ДС, од којих је пет потписало иницијативу за смену локалне власти у Инђији.

Извор: Србија данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СРПКО

15.04.2015 21:23

ВУЦИБАТИНЕ ЛОПОВСКЕ .... СВЕ ШТО СУ УРАДИЛИ У ЖИВОТИ ЗАСНОВАНО ЈЕ НА ЛАЖИМА И ПРЕВАРАМА ЈЕР САМО ТО И ЗНАЈУ .... ДА ЈЕ ДРЖАВА ПРАВА ТУЦАЛИ БИ ОНИ ОДАВНО КАМЕН ЗБОГ СВЕГА ШТО СУ УРАДИЛИ .... ГАДИМ СЕ !!!!

ОДГОВОРИТЕ