Gradonačelnik Inđije odbio poligraf!

Gradonačelnik Inđije Goran Ješić odbio je poligrafsko testiranje u vezi sa sinoćnjim incidentom u Inđiji, saznaje SrbijaDanas.com.

Srbija 15.04.2015 | 16:31
Gradonačelnik Inđije odbio poligraf!

Policija je ranije u toku dana dobila zahtev da Ješića podvrgne poligrafskom testiranju kako bi se utvrdio stvaran sled događaja u Inđiji. Kako ekskluzivno saznaje portal iz izvora u policiji on je odbio da se podvrgne takvom načinu testiranja.

Ješić je ranije u toku dana na društvenoj mreži objavio status da ga primoravaju da promeni iskaz o prebijanju njegovog brata koji se navodno sinoć dogodio u Inđiji.

Ipak, u policiji su za portal SrbijaDanas.com negirali Ješićeve tvrdnje i naveli da je on odbio poligraf.

Da podsetimo, Ješić je za prebijanje njegovog brata optužio članove SNS, da bi se nakon toga desio preokret jer je na javnoj konferenciji za novinare Aleksandar Martinović saopštio da su Bojan Pajtić i Goran Ješić "kidnapovali" 13 odbornika DS, od kojih je pet potpisalo inicijativu za smenu lokalne vlasti u Inđiji.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SRPKO

15.04.2015 21:23

VUCIBATINE LOPOVSKE .... SVE ŠTO SU URADILI U ŽIVOTI ZASNOVANO JE NA LAŽIMA I PREVARAMA JER SAMO TO I ZNAJU .... DA JE DRŽAVA PRAVA TUCALI BI ONI ODAVNO KAMEN ZBOG SVEGA ŠTO SU URADILI .... GADIM SE !!!!

ODGOVORITE