Стојановић одлаже тужбу против Звезде!

Иако је тужба била спремна, тренер који је Звезди донео титулу прошле године још једном решио да изађе у сусрет црвено-белима.

Фудбал 16.04.2015 | 08:20
Стојановић одлаже тужбу против Звезде!

Тренер који је Црвеној звезди после шест сушних година донео шампионски трофеј Славиша Стојановић направио је још један гест којим је показао да жели да помогне клубу. Стојановић је пристао да одложи тужбу на барем још месец дана због дуга од око 100.000 евра.

Како је пренео Спортски журнал, челници Црвене звезде разговарали су са Стојановићем и поручили му да је на листи приоритета, планирају да измире обавезе према њему чим дођу до новца који ће им помоћи да реше и све остале горуће проблеме.

Руководство црвено-белих, као и претходних сезона у овом периоду, има пред собом тежак задатак регулисања свих финансијских обавеза и дуговања, а од тога зависи и добијање лиценце за европска такмичења.

Као једини спас за проблеме у овом тренутку намеће се продужетак уговора са Гаспромом. Генерални спонзор, међутим, неће елиминисати дуговања, већ ће постати гарант за подизање кредита. Незванично, Звездина управа пронашла је банку која би пристала да одобри позајмицу шампиону Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар