Stojanović odlaže tužbu protiv Zvezde!

Iako je tužba bila spremna, trener koji je Zvezdi doneo titulu prošle godine još jednom rešio da izađe u susret crveno-belima.

Fudbal 16.04.2015 | 08:20
Stojanović odlaže tužbu protiv Zvezde!

Trener koji je Crvenoj zvezdi posle šest sušnih godina doneo šampionski trofej Slaviša Stojanović napravio je još jedan gest kojim je pokazao da želi da pomogne klubu. Stojanović je pristao da odloži tužbu na barem još mesec dana zbog duga od oko 100.000 evra.

Kako je preneo Sportski žurnal, čelnici Crvene zvezde razgovarali su sa Stojanovićem i poručili mu da je na listi prioriteta, planiraju da izmire obaveze prema njemu čim dođu do novca koji će im pomoći da reše i sve ostale goruće probleme.

Rukovodstvo crveno-belih, kao i prethodnih sezona u ovom periodu, ima pred sobom težak zadatak regulisanja svih finansijskih obaveza i dugovanja, a od toga zavisi i dobijanje licence za evropska takmičenja.

Kao jedini spas za probleme u ovom trenutku nameće se produžetak ugovora sa Gaspromom. Generalni sponzor, međutim, neće eliminisati dugovanja, već će postati garant za podizanje kredita. Nezvanično, Zvezdina uprava pronašla je banku koja bi pristala da odobri pozajmicu šampionu Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar