Сељак човјек ''поклонио'' ХСВ-у 4 милиона евра!

"Наравно да патим заједно са мојим клубом. Зато сам ово и урадио".

Фудбал 15.04.2015 | 12:00
Сељак човјек ''поклонио'' ХСВ-у 4 милиона евра!

Хамбургер из недеље у недељу тоне све дубље на табели и клизи ка Цвајти, а донатори се један за другим јављају и улажу новац у клуб. Последњи који је јавно иступио је фармер, сељак из Доње Саксоније по имену Хелмут Бонхорст (55). Он је купио акције за 4.000.000 евра и тако клубу фактички донирао тај новац.
"Наравно да патим заједно са мојим клубом. Зато сам ово и урадио. ХСВ је још у транзицији, а лига је јака и немилосрдна. Међутим, чврсто верујем овим људима који воде клуб. Није случајно што сам ово урадио баш сада. Желим да будем пример и осталим навијачима", изјавио је Бонхорст.

Акције Хамбургера прво је купио Клаус-Михаел Куне и то за близу 34.000.000 евра, чиме је преузео руковођење клубом, заједно са Александером Отом (око 10.000.000). Бонхорст је заправо још раније купио акције, али је одлучио да сада објави, јер је клуб тренутно у најтежој ситуацији, на последњем месту на табели...
"Сви у мом родном граду знају колико волим ХСВ. Уве Зелер је био јунак мог детињаства. Хамбургер треба да буде моћан као у време Ернста Хапела", поручио је Бонхорст.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кладионица

15.04.2015 10:41

Питање је остајел у лиги или не????

ОДГОВОРИТЕ