Лам: Порто врло опасан, а ЛШ тек сад почиње!

Фудбалер Бајерна из Минхена Филип Лам рекао је да његова екипа уз самопоуздање путује у Порто, али је и истакао да у четвртфиналу Лиге шампиона нема лаких противника.

Фудбал 15.04.2015 | 10:40
Лам: Порто врло опасан, а ЛШ тек сад почиње!

"Имамо довољно самопоуздања да кажемо да ћемо победити, ако играмо нашу игру, ако имамо лопту у свом поседу и играмо нападачки. Али, они су опасна екипа, са доста квалитета у нападу и са доста брзих и технички поткованих играча. Ми смо у четврфиналу Лиге шампиона, тако да више нема лаких противника", рекао је Лам за сајт УЕФА.

Екипа Пепа Гвардиоле последњих неколико недаља има велики проблем с повредама, али је ипак ређала победе, а у Порто путује после победе над Ајнтрахтом од 3:0.

И Филип Лам је био ван терена, али је навео да је последње две недеље добро тренирао и да се сада осећа добро.

"Штета што сам пропустио утакмице осмине финала, кад ово такмичење практично и почиње, али лепо је вратити се за четврфинале. Бити међу најбољим екипа у Европи је лепо", навео је Лам.

Бајерн и Порто су се до сада састајали два пута у четвртфиналу Лиге шампиона, а Баварци су оба пута изашли као победници.

Тренер Порта Хулен Лопетеги рекао је да његова екипа спремна за предстојећи дуел.

"Припремали смо се за овај део сезоне. Играти у четврфиналу неког великог такмичења је награда за све и имамо свој сан и амбицију", рекао је Лопетеги.

Порту је то седмо учешће у четвртфиналу Лиге шампиона, али је у наредну рунду најелитнијег такмичења прошао само два пута.

Ипак, португалска екипа у меч против Бајерна улази такође уз самопоуздање, јер је без пораза на свом терену у последњих девет европских мечева.

Први меч четврфинала Порта и Бајерна из Минхена игра се у среду од 20.45 часова на стадиону Драгао.

Коментари / 0

Оставите коментар