Вицел стиже у Јуве, а то значи...?!

Према незваничним информацијама, торински клуб је спреман да издвоји око 18.000.000 евра за трансфер и то је оквирна сума, уз одређене бонусе, са којом се слаже и Зенит. Да ли то значи да су Видал или Погба на излазним вратима?

Фудбал 15.04.2015 | 08:20
Вицел стиже у Јуве, а то значи...?!

Сезона се још није завршила, а управа шампиона Италије Јувентуса већ сада ужурбано ради на довођењу појачања за следећу сезону. Како наводи добро обавештени италијански Медијасет, челници Старе даме практично су договорили трансфер Аксела Вицела из руског Зенита.

Преостало је да се утаначе још неки детаљи, па да белгијски фудбалер који се већ неко време налази на радару Јувентуса, обуче црно-бели дрес клуба из Торина.

Према незваничним информацијама, торински клуб је спреман да издвоји око 18.000.000 евра за трансфер и то је оквирна сума, уз одређене бонусе, са којом се слаже и Зенит.

Вицел је већ договорио личне услове уговор са прваком Италије, а његов долазак отвара питање ко ће од везних играча онда да напусти Јувентус на лето.

Како сматрају у Италији, два главна „пика“ су Артуро Видал и Пол Погба, пошто се такође ради о централним везистима који умеју да повуку лопту и напред ка противничком голу.

У досадашењем току сезоне Вицел је за екипу Зенита одиграо 30 утакмица у свим такмичењима и постигао пет голова. После пет година проведених у Стандарду из Лијежа, 2011. дошао је Бенфику која га је сезону касније продала Зениту за 40.000.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар