Vicel stiže u Juve, a to znači...?!

Prema nezvaničnim informacijama, torinski klub je spreman da izdvoji oko 18.000.000 evra za transfer i to je okvirna suma, uz određene bonuse, sa kojom se slaže i Zenit. Da li to znači da su Vidal ili Pogba na izlaznim vratima?

Fudbal 15.04.2015 | 08:20
Vicel stiže u Juve, a to znači...?!

Sezona se još nije završila, a uprava šampiona Italije Juventusa već sada užurbano radi na dovođenju pojačanja za sledeću sezonu. Kako navodi dobro obavešteni italijanski Medijaset, čelnici Stare dame praktično su dogovorili transfer Aksela Vicela iz ruskog Zenita.

Preostalo je da se utanače još neki detalji, pa da belgijski fudbaler koji se već neko vreme nalazi na radaru Juventusa, obuče crno-beli dres kluba iz Torina.

Prema nezvaničnim informacijama, torinski klub je spreman da izdvoji oko 18.000.000 evra za transfer i to je okvirna suma, uz određene bonuse, sa kojom se slaže i Zenit.

Vicel je već dogovorio lične uslove ugovor sa prvakom Italije, a njegov dolazak otvara pitanje ko će od veznih igrača onda da napusti Juventus na leto.

Kako smatraju u Italiji, dva glavna „pika“ su Arturo Vidal i Pol Pogba, pošto se takođe radi o centralnim vezistima koji umeju da povuku loptu i napred ka protivničkom golu.

U dosadašenjem toku sezone Vicel je za ekipu Zenita odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova. Posle pet godina provedenih u Standardu iz Liježa, 2011. došao je Benfiku koja ga je sezonu kasnije prodala Zenitu za 40.000.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar