Ово је најтраженији посао у Србији!

Једна од највећих светских авио-компанија "Етихад" јуче у хотелу " Краун плаза" примала је радне биографије кандидата из Србије. На конкурс се пријавило 1.000 кандидата који ће се данас опробати у другом кругу.

Свијет 14.04.2015 | 15:10
Ово је најтраженији посао у Србији!

У хотелу “Краун плаза” јуче је више од пет сати трајало пријављивање кандидата за посао у компанији “Етихад” за плате од 1.000 до 1.500 евра па навише, плус плаћене све трошкове.

На пријави за конкурс био је велики број младића и девојака који су носили своје радне биографије. Били су обучени у градеробу сличну оној коју носи кабинско особље авиона, а упркос узбуђењу неизоставни су били осмеси типични за стјурадесе и стјуарте.

Осим за позиције стјуарта и стјуардеса, аплицирали су и за места менаџера за храну и пиће, као и шефова кухиња на летовима. Како се могло чути, највише њих дошло је због добрих услова рада које “Етихад” нуди запосленима.

Рајко Илић већ 19 месеци живи и ради у Абу Дабију, а дошао је да се пријави за посао менаџера за храну и пиће:

– Компанија је одлична, услови и бенефиције које пружа радницима су феноменални. Једино је теже што пола месеца летиш и што си у авиону сваки други-трећи дан по неколико сати. Још нисам упознао радника који није задовољан послом и условима – кажје Рајко.

Јуче је на конкурсу било и Грка, људи из Украјине, Јужне Кореје. Међутим, то није поколебало наше кандидате који су већ имали искуства у раду да бриљирају на конкурсу.

(Телеграф.рс/Наше новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

све ок.

14.04.2015 15:11

Све гарантују само ако презивите да мозете наптатит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

15.04.2015 09:21

Битно да су отпустили раднике АИР Сербиа у Лондону...

ОДГОВОРИТЕ