Ovo je najtraženiji posao u Srbiji!

Jedna od najvećih svetskih avio-kompanija "Etihad" juče u hotelu " Kraun plaza" primala je radne biografije kandidata iz Srbije. Na konkurs se prijavilo 1.000 kandidata koji će se danas oprobati u drugom krugu.

Svijet 14.04.2015 | 15:10
Ovo je najtraženiji posao u Srbiji!

U hotelu “Kraun plaza” juče je više od pet sati trajalo prijavljivanje kandidata za posao u kompaniji “Etihad” za plate od 1.000 do 1.500 evra pa naviše, plus plaćene sve troškove.

Na prijavi za konkurs bio je veliki broj mladića i devojaka koji su nosili svoje radne biografije. Bili su obučeni u graderobu sličnu onoj koju nosi kabinsko osoblje aviona, a uprkos uzbuđenju neizostavni su bili osmesi tipični za stjuradese i stjuarte.

Osim za pozicije stjuarta i stjuardesa, aplicirali su i za mesta menadžera za hranu i piće, kao i šefova kuhinja na letovima. Kako se moglo čuti, najviše njih došlo je zbog dobrih uslova rada koje “Etihad” nudi zaposlenima.

Rajko Ilić već 19 meseci živi i radi u Abu Dabiju, a došao je da se prijavi za posao menadžera za hranu i piće:

– Kompanija je odlična, uslovi i beneficije koje pruža radnicima su fenomenalni. Jedino je teže što pola meseca letiš i što si u avionu svaki drugi-treći dan po nekoliko sati. Još nisam upoznao radnika koji nije zadovoljan poslom i uslovima – kažje Rajko.

Juče je na konkursu bilo i Grka, ljudi iz Ukrajine, Južne Koreje. Međutim, to nije pokolebalo naše kandidate koji su već imali iskustva u radu da briljiraju na konkursu.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sve ok.

14.04.2015 15:11

Sve garantuju samo ako prezivite da mozete naptatit.

ODGOVORITE
Name

M

15.04.2015 09:21

Bitno da su otpustili radnike AIR Serbia u Londonu...

ODGOVORITE