ЛШ: Може ли Реал икако против Атлетика?!

Фудбалер Реал Мадрида Пепе каже да његова екипа у четвртфиналу ЛШ против Атлетико Мадрида не сме да понови грешке из овосезонских дуела са градским ривалом.

Фудбал 14.04.2015 | 18:20
ЛШ: Може ли Реал икако против Атлетика?!

Утакмицу која се игра у уторак од 20.45 судиће српски судија Милорад Мажић.

Два мадридска клуба поново играју у нокаут фази, 11 месеци после финала, у коме је Реал победио после продужетака (4:1) и освојио 10. титулу првака Европе.

Реал ове сезоне није победио Атлетико, екипа Дијега Симеонеа два пута је победила у првенству, као и у Суперкупу Шпаније и Купу краља.

"Утакмица ће бити тешка за обе екипе. Не смемо да правимо грешке које смо правили у претходним утакмицама са Атлетиком. Ако у дуел уђемо снажно и покажемо оно што смо показали прошле године, мислим да ћемо сигурно приказати добру игру", рекао је Пепе за шпански лист АС.

Реал је пету годину узастопно у четвртфиналу Лиге шампиона и остварио је четири узастопне победе. Екипа Карла Анчелотија ће покушати да постане прва екипа која је одбранила трофеј у Лиги шампиона.

Реал је у суботу победио Еибар са 3:0 и смањио заостатак за Барселоном у шпанском првенству на два бода, пошто је каталонски клуб одиграо нерешено 2:2 са Севиљом.

"Смањили смо заостатак и то је веома важно, али има још утакмица до краја и морамо да се боримо. У сваки дуел морамо озбиљно да удјемо. Циљ је да се боримо до самог краја, некада је тешко, али то морамо да радимо", рекао је Пепе.

У екипу Реала вратиће се Гарет Бејл, после проблема са зглобом, као и Тони Крос и Хамес Родригес, који су пропустили дуел са Еибаром због суспензија.

Атлетико ће покушати да настави низ без пораза у утакмицама против Реала, а такмичење у Лиги шампиона му је једина прилика да освоји трофеј у овој сезони.

Нападач Атлетика Фернандо Торес верује да ће тренер Дијего Симеоне извући најбоље из екипе у предстојећим дуелима.

"Он зна како да подигне екипу. Симеоне је био такав и као играч. Он зна да мора нам укаже на слабости и снагу, морамо да знамо где смо најслабији, како бисмо то поправили и показали квалитет", рекао је Торес.

"Ми немамо могућности као Реал, Барселона, Бајерн Минхен или Челси. Не можемо да губимо бодове и онда да их касније надокнадимо, ми смо екипа која игра на својој граници", додао је он.

У екипу Атлетика вратиће се Годин и Тијаго после суспензија, а у тим би могао да се врати и Марио Манџукић, који се опоравио од повреде зглоба. Он је ове сезоне постигао два гола у дуелима са Реал Мадридом.

Коментари / 0

Оставите коментар