LŠ: Može li Real ikako protiv Atletika?!

Fudbaler Real Madrida Pepe kaže da njegova ekipa u četvrtfinalu LŠ protiv Atletiko Madrida ne sme da ponovi greške iz ovosezonskih duela sa gradskim rivalom.

Fudbal 14.04.2015 | 18:20
LŠ: Može li Real ikako protiv Atletika?!

Utakmicu koja se igra u utorak od 20.45 sudiće srpski sudija Milorad Mažić.

Dva madridska kluba ponovo igraju u nokaut fazi, 11 meseci posle finala, u kome je Real pobedio posle produžetaka (4:1) i osvojio 10. titulu prvaka Evrope.

Real ove sezone nije pobedio Atletiko, ekipa Dijega Simeonea dva puta je pobedila u prvenstvu, kao i u Superkupu Španije i Kupu kralja.

"Utakmica će biti teška za obe ekipe. Ne smemo da pravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama sa Atletikom. Ako u duel uđemo snažno i pokažemo ono što smo pokazali prošle godine, mislim da ćemo sigurno prikazati dobru igru", rekao je Pepe za španski list AS.

Real je petu godinu uzastopno u četvrtfinalu Lige šampiona i ostvario je četiri uzastopne pobede. Ekipa Karla Ančelotija će pokušati da postane prva ekipa koja je odbranila trofej u Ligi šampiona.

Real je u subotu pobedio Eibar sa 3:0 i smanjio zaostatak za Barselonom u španskom prvenstvu na dva boda, pošto je katalonski klub odigrao nerešeno 2:2 sa Seviljom.

"Smanjili smo zaostatak i to je veoma važno, ali ima još utakmica do kraja i moramo da se borimo. U svaki duel moramo ozbiljno da udjemo. Cilj je da se borimo do samog kraja, nekada je teško, ali to moramo da radimo", rekao je Pepe.

U ekipu Reala vratiće se Garet Bejl, posle problema sa zglobom, kao i Toni Kros i Hames Rodriges, koji su propustili duel sa Eibarom zbog suspenzija.

Atletiko će pokušati da nastavi niz bez poraza u utakmicama protiv Reala, a takmičenje u Ligi šampiona mu je jedina prilika da osvoji trofej u ovoj sezoni.

Napadač Atletika Fernando Tores veruje da će trener Dijego Simeone izvući najbolje iz ekipe u predstojećim duelima.

"On zna kako da podigne ekipu. Simeone je bio takav i kao igrač. On zna da mora nam ukaže na slabosti i snagu, moramo da znamo gde smo najslabiji, kako bismo to popravili i pokazali kvalitet", rekao je Tores.

"Mi nemamo mogućnosti kao Real, Barselona, Bajern Minhen ili Čelsi. Ne možemo da gubimo bodove i onda da ih kasnije nadoknadimo, mi smo ekipa koja igra na svojoj granici", dodao je on.

U ekipu Atletika vratiće se Godin i Tijago posle suspenzija, a u tim bi mogao da se vrati i Mario Mandžukić, koji se oporavio od povrede zgloba. On je ove sezone postigao dva gola u duelima sa Real Madridom.

Komentari / 0

Ostavite komentar