Мачетом исјекао госте да освети сина

Помахнитали отац улетео је са мачетом у кафану „XЛ“ у којој су били већином пијани гости и лакше и теже повредио седморицу.

Србија 14.04.2015 | 07:56
Мачетом исјекао госте да освети сина

Са исуканом мачетом старији М. А. тражио је човека који је ошамарио његовог сина. У неописивој гужви теже је повређен К. Л. који је оперисан у Клиничком центру у Новом Саду и налази се у стабилном стању, док је шест особа исечено по телу. Један од њих је задржан на лечењу, док су остала петорица после указане помоћи у Хитној станици у Бачкој Паланци пуштени на кућно лечење.

У кафеу “ XЛ” је било више од 100 људи када је у недељу око један сат после поноћи са исуканом мачетом улетео М. А. (59) из Гајдобре који је сав избезумљен дошао на позив свог сина М. А. (31). Претходно је млађи М. А. после свађе добио шамар од госта за суседним столом, а полиција утврђује ко је и како започео сукоб.

Отац и син су одмах ухапшени и они су осумњичени за убиство у покушају и наношење тешких повреда. У тучи су повређени и осумњичени јер су бројни гости покушавали да зауставе човека ударајући га столицама и другим предметима.

Један од најјачих међу њима К. Л. задобио је и најтеже повреде, када је покушао да једну девојку заштити од гунгуле која је владала у сали тако што ју је пребацио преко шанка и у том тренутку је убоден у плућа.

- Било је доста пијаних људи, али све је било у границама дозвољеног док момак није добио шамар и јако му је повређена сујета, па је дозвао оца и тада је почео хаос чији крај се није могао предвидети - описује догађај један од гостију.

Неко је на село бацио урок
- Ово је јако мирно место, вредних и добрих људи, али нешто нам ових дана није ишло, као да је неко бацио уроке на нас. Умрло је троје људи, два човека су се обесила у последњих пет дана и сад ова туча, све негативно и превише за мали Силбаш - каже мештанка Мира Кордић.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар