Mačetom isjekao goste da osveti sina

Pomahnitali otac uleteo je sa mačetom u kafanu „XL“ u kojoj su bili većinom pijani gosti i lakše i teže povredio sedmoricu.

Srbija 14.04.2015 | 07:56
Mačetom isjekao goste da osveti sina

Sa isukanom mačetom stariji M. A. tražio je čoveka koji je ošamario njegovog sina. U neopisivoj gužvi teže je povređen K. L. koji je operisan u Kliničkom centru u Novom Sadu i nalazi se u stabilnom stanju, dok je šest osoba isečeno po telu. Jedan od njih je zadržan na lečenju, dok su ostala petorica posle ukazane pomoći u Hitnoj stanici u Bačkoj Palanci pušteni na kućno lečenje.

U kafeu “ XL” je bilo više od 100 ljudi kada je u nedelju oko jedan sat posle ponoći sa isukanom mačetom uleteo M. A. (59) iz Gajdobre koji je sav izbezumljen došao na poziv svog sina M. A. (31). Prethodno je mlađi M. A. posle svađe dobio šamar od gosta za susednim stolom, a policija utvrđuje ko je i kako započeo sukob.

Otac i sin su odmah uhapšeni i oni su osumnjičeni za ubistvo u pokušaju i nanošenje teških povreda. U tuči su povređeni i osumnjičeni jer su brojni gosti pokušavali da zaustave čoveka udarajući ga stolicama i drugim predmetima.

Jedan od najjačih među njima K. L. zadobio je i najteže povrede, kada je pokušao da jednu devojku zaštiti od gungule koja je vladala u sali tako što ju je prebacio preko šanka i u tom trenutku je uboden u pluća.

- Bilo je dosta pijanih ljudi, ali sve je bilo u granicama dozvoljenog dok momak nije dobio šamar i jako mu je povređena sujeta, pa je dozvao oca i tada je počeo haos čiji kraj se nije mogao predvideti - opisuje događaj jedan od gostiju.

Neko je na selo bacio urok
- Ovo je jako mirno mesto, vrednih i dobrih ljudi, ali nešto nam ovih dana nije išlo, kao da je neko bacio uroke na nas. Umrlo je troje ljudi, dva čoveka su se obesila u poslednjih pet dana i sad ova tuča, sve negativno i previše za mali Silbaš - kaže meštanka Mira Kordić.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar